Καίτη Φίνου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήταν κανείς στο κρεβάτι της μπροστά;»

Καίτη Φίνου
«Ο Στάθης Ψάτης είναι ένας σταθμός στη ζωή μου που αρέσει δεν αρέσει υπήρξε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει».

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου «Celebrity life Game» βρέθηκε η Καίτη Φίνου, η οποία έκανε μια αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της. Πιο χειμαρρώδης από ποτέ εξομολογήθηκε πως είναι η πρώτη σεζόν μετά από πολλά χρόνια που τον χειμώνα δεν δούλεψε στο θέατρο, κάτι που της λείπει πολύ. «Όταν βαριέμαι θα πάρω ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Επιπλέον παραδέχεται πως δυο φορές έχει συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν μπορούσε ούτε να τους βλέπει. Όσο για το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο θέατρο». Ωστόσο δεν μπορεί να πάρει το μέρος κανενός γιατί δεν τους γνωρίζει προσωπικά. Τονίζει πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με κάποιους νέους σκηνοθέτες, ενώ κοιτώντας την Ελλάδα σήμερα της μένει πικρή γεύση. Ακόμη εξομολογείται πως σταρ στην Ελλάδα είναι ο Ρουβάς, η Μενεγάκη και η Κορομηλά. Παραδέχεται πως δεν αισθάνθηκε ποτέ sex symbol, ωστόσο της έχει μείνει αυτή η ταμπέλα.

[dfp_ads id=236982]

Όταν η κουβέντα φτάνει στον Στάθη Ψάλτη αναφέρει πως «είναι ένας σταθμός στη ζωή μου που αρέσει δεν αρέσει υπήρξε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο παίζονται αυτές οι ταινίες. Αν δεν παίζονται οι ταινίες θα υπάρχει σε εμένα στην καρδιά μου γιατί δεν γίνεται να κόψω ένα κομμάτι 5 χρονών από τη ζωή μου και άλλων 10 που συνεχίσαμε τη συνεργασία μας». Στα όσα συμβαίνουν με την οικογένειά του μετά τον θάνατο του δεν δίνει σημασία, καθώς νομίζει πως ο Στάθης βρίσκεται σε μια περιοδεία και συνεχίζει να παίζει. Παραδέχεται πως λαμβάνει τεράστια αγάπη από τα social media, παρότι παλαιότερα υπήρχαν κάποιοι που την κατέκριναν.

Η Καίτη παρακολουθεί το «Survivor2» και συμπάθησε από την πρώτη στιγμή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να τη γνωρίζει. «Χωρίς να τη γνωρίζω. Χωρίς να με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της, συμπάθησα πάρα πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα. Και τη συμπάθησα για όλα αυτά που λέγονται για αυτή και τα οποία δεν θέλω εγώ να τα πω. Γνωρίζει κανείς. Ήταν κανείς μπροστά για όλα αυτά που λέγονται; Ήταν κανείς μπροστά σε τίποτα από όλα αυτά; Αν ήταν στο κρεβάτι της, αν ήταν την ώρα που τσακώθηκε με κάποιον… Θέλω ένας τέτοιος να βγει και να μου πει ναι βρε φιλενάδα, εγώ ήμουν την ώρα που έδιωξε την τάδε. Αν τη συναντούσα θα της έλεγα μπράβο για τη γλυκύτητα και το χαμόγελο. Που ξυπνούσε και ήταν χαμογελαστή. Που δεν είπε κακό για κανένα», δηλώνει. Από τους άντρες ξεχώριζε τον Δρυμωνάκο τον Παπαργυρόπουλο και τον Τσίλη. «Τίποτα από όσα λέει ο Μουρούτσος δεν μου αρέσει. Θεωρώ πως τα περισσότερα είναι ψεύτικα», τονίζει.

Εξηγεί πως ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που είχε με τον αλκοολισμό ήταν για να δείξει πως «τα πάντα αν θέλουμε μπορούμε να τα σταματήσουμε και να τα κόψουμε». Παραδέχεται πως δεν της κάνουν προτάσεις για τηλεόραση, ενώ θέλει η αδερφή της να νικήσει τον καρκίνο και να γίνει καλά. «Είναι μια κατάσταση που ζούμνε οικογενειακά και την περνάμε ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι ο Θεός θα κάνει το καλύτερο.», λέει.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!