Καινούργιου για Μανωλίδου: «Δεν θεωρώ ότι αν δεν υπάρχει στην τηλεόραση γίνεται κάτι»

Σκληρό σχόλιο από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη: «Φρικτή να πούμε η τύπισσα...»

Από κόσκινο πέρασαν στο «Λόγω TiViς» την Ευγενία Μανωλίδου μετά τη χθεσινή της εμφάνιση στον Θέμο Αναστασιάδη και την απάντηση της για το «Je suis ND …», αλλά και την αποκάλυψη πως συζητά για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Φρικτή να πούμε η τύπισσα…η κυρία Μανωλίδου, η μέλλουσα πρώτη κυρία της χώρας» σχολίασε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ταράζοντας την Κατερίνα Καινούργιου η οποία ωστόσο συνέχισε τα σχόλια…

«Εμένα σαν τηλεοπτική προσωπικότητα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι αν δεν υπάρχει στην τηλεόραση γίνεται κάτι, αλλά θεωρώ ότι κάποια συγκεκριμένα project μπορεί ίσως να τα υποστηρίξει. Σίγουρα έχει ένα star quality για να ασχολούνται τόσα πολλά χρόνια μαζί της. Βέβαια είναι και σύζυγος του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και την καλούν σε εκπομπές. Κι εγώ πιστεύω ότι θα γυρίσει και σου είπα ότι μου αρέσει τηλεοπτικά.»
Ωστόσο ο συνεργάτης της συνέχισε λέγοντας: «Η Μανωλίδου ό,τι πράγματα έχει κάνει στην τηλεόραση εγώ έχω ψιλοντραπεί που τα έχω δει. «Ήταν ντροπή για Βαλκάνια. Δηλαδή βαλκανική ντροπή. Μας ξεφωνίζαν όλοι.»