Καινούργιου για χωρισμό Ηλιάκη – Γαλίτη: «Ήταν πολύ ειλικρινής, αλλά μόνη της το είπε…»

Ηλιάκη

«Η Μαρία Ηλιάκη πήγε έτοιμη να τα πει, δηλαδή να πει το ριάλιτι της ζωής της».

«Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ χθες και μου έκανε εντύπωση. Η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε μόνη της τον χωρισμό της στην Ελένη Μενεγάκη. Χωρίς ερώτηση. Μου άρεσε. Ήταν πολύ αυθόρμητο. Ήταν πολύ ειλικρινής, αλλά μόνη της το είπε. Νόμιζα ήθελε να το κρύψει λίγο. Στις αρχές ενός χωρισμού, νομίζω δεν το λες, το κρύβεις λίγο. Εγώ που την ξέρω τη Μαρία μου φαινόταν πάρα πολύ στεναχωρημένη. Στεναχωρήθηκα, την έβλεπα σχεδόν κλαμένη. Είχα χρόνια να τη δω έτσι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου προλογίζοντας το θέμα του χωρισμού της Μαρίας Ηλιάκη. Μετά το απόσπασμα της εξομολόγησης της, η Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στην φιλία που είχαν με την Μαρία Ηλιάκη, αλλά και στην επιθυμία της να κάνει οικογένεια, λέγοντας:

[dfp_ads id=236982]

«Έλα ρε συ, εγώ στεναχωρήθηκα. Να σου εξηγήσω λίγο γιατί στεναχωρήθηκα. Γιατί εγώ με την Μαρία έχουμε υπάρξει και φίλες, και πολύ καλές φίλες. Και ξέρω ότι κι αυτή όπως κι εγώ στα προσωπικά της έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Κι η Μαρία είναι και λίγο μεγαλύτερη από εμένα, κι αυτή θέλει μια σχέση, να προχωρήσει, να κάνει ένα γάμο, να κάνει ένα παιδί. Δεν το λέω άσχημα, ξέρουν ότι η Μαρία είναι μεγαλύτερη από εμένα. Νόμιζα ότι με αυτό τον άνθρωπο, την έβλεπα που ήταν ευτυχισμένη, και ξέρω ότι θέλει να γίνει και μαμά και ένιωθα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα προχωρήσει και θα είναι για πάντα.  Και όπως την είδα χθες, γιατί την καταλαβαίνω όταν είναι στεναχωρημένη κι όταν το παίζει στεναχωρημένη, χθες ήταν πραγματικά στεναχωρημένη.»

Ανακοίνωση βόμβα! Μαρία Ηλιάκη σε Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι καλά και χώρισα»!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, δεν έμεινε τόσο στο κομμάτι του χωρισμού, αλλά στη δημοσιοποίηση του… «Εμένα μου έκανε το εξής εντύπωση. Ότι η Μαρία Ηλιάκη πήγε έτοιμη να τα πει, δηλαδή να πει το ριάλιτι της ζωής της, να αποκαλύψει το χωρισμό της. Εγώ παρακολούθησα ένα ριάλιτι. Τώρα αυτό το ριάλιτι γίνεται γιατί υπάρχει κάποιος σκοπός λόγω του ότι η εκπομπή δεν πηγαίνει καλά και προσπαθούν οι άνθρωποι λίγο να βγάλουν προς τα έξω τα προσωπικά τους και να γίνουν λίγο πιο συμπαθείς στο κοινό κλπ; Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Τώρα πήγε στον Μουτσινά και του ζήτησε μια αγκαλιά; Γιατί του ζήτησε μια αγκαλιά; Δηλαδή ο Μουτσινάς δεν ήξερε από πριν ότι είναι χωρισμένη;» αναρωτήθηκε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Μαρία Ηλιάκη: Πώς ξεκίνησε την εκπομπή μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της;

«Γενικά στον Μουτσινά δεν αρέσουν πολύ οι προσωπικές εξομολογήσεις. Δηλαδή ο Νίκος αυτές τις συνεντεύξεις δεν τις αγαπάει. Και σε εμένα και στη Μαρία θυμάμαι να λέει πάντα «δεν ήταν ανάγκη τώρα να το πεις αυτό» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, προσθέτοντας πως είχε αρκετές φορές δεχτεί τις παρατηρήσεις του πάνω σε αυτό το θέμα.