Η Καινούργιου αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά Αρναούτογλου – Μουτσινά

Μουτσινάς

Παράτησαν και οι δύο την εκπομπή για 20 λεπτά!

«Αν μου πρότειναν συμπαρουσίαση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα πήγαινα. Δεν έγινε ποτέ κάτι με τον Γρηγόρη που θα έπρεπε να με συγχωρέσει ή να τον συγχωρέσω», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς στους δημοσιογράφους. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Κατερίνα Καινούργιου να θυμηθεί έναν απίθανο καβγά από την περίοδο που οι δύο άντρες συμπαρουσίαζαν τον Όμορφο κόσμο το πρωί:

[dfp_ads id=236982]

«Ήμασταν στον Όμορφο Κόσμο και βγάζαμε καλοκαιρινές εκπομπές από το Λουτράκι, στο ξενοδοχείο. Γυρίζουμε από διαφημίσεις και αποφασίζει ο Γρηγόρης -επειδή του έκανε κάτι τέτοια τσαλιμάκια- να πάει στο επόμενο θέμα μόνος του. Και λέει ο Νίκος «Τι λες; Εγώ δεν θα είμαι μέσα»; Λέει ο Γρηγόρης στην αρχισυντάκτρια «Εγώ δεν τον θέλω, θα πάω μόνος μου με τα κορίτσια». Και λέει η αρχισυντάκτρια «Ο Νίκος εκτός». Τσαντίζεται ο Νίκος και φεύγει και πάει στο δωμάτιο. Με στέλνει η αρχισυντάκτρια να πάω να τον μεταπείσω.

Πάω στο δωμάτιο, χτυπάω την πόρτα δεν μου άνοιγε. Μετά μου ανοίγει και κάθεται με τα πόδια εκεί και λέει «Δεν πάω πουθενά»! Ξαφνικά ακούμε χτύπημα στην πόρτα «Νίκο, ο Γρηγόρης είμαι». Είχε παρατήσει τα κορίτσια μόνα τους στο θέμα και είχε φύγει. Ο Γρηγόρης φώναζε στον Νίκο να ανοίξει την πόρτα, ο Νίκος δεν άνοιγε και άνοιξα εγώ την πόρτα. Μου λέει ο Γρηγόρης «Κατερίνα σε παρακαλώ βγες έξω, θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας με τον Νίκο». Τελικά τα ψιλοβρήκανε, είχε περάσει το 20λεπτο βέβαια. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν τσακώθηκαν ουσιαστικά, τέτοια γίνονταν».