Καινούργια εκπομπή μαγειρικής με… άρωμα «Master Chef»

Μια καινούργια εκπομπή μαγειρικής πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Παρουσιαστής της θα είναι ένας μάγειρας που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «Master Chef», το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA, που όμως, είχε άδοξο τέλος.

Κι αυτό γιατί ο παρουσιαστής δεν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής από τον οποίο αναδείχτηκε ο Άκης Πετρετζίκης ως «ο πρώτος έλληνας Master Chef», αλλά στον δεύτερο κύκλο που παρουσίαζε η Μαίρη Συνατσάκη. Όπως θα θυμάστε λοιπόν τα γυρίσματα και η προβολή του σταμάτησε ξαφνικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η εταιρεία παραγωγής, το Στούντιο ΑΤΑ, έχοντας αφήσει απλήρωτους τους εργαζομένους. Σε αυτόν, τον δεύτερο κύκλο, ένας από τους διαγωνιζομένους ήταν ο Δημήτρης Δαλιάνης, ο 23χρονος τότε νεαρός σεφ, που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής του MEGA.
 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Δημήτρης Δαλιάνης θα παρουσιάσει από την επόμενη σεζόν καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΪ. Ο νεαρός σεφ μάλιστα δεν πρόκειται να δίνει μόνο συνταγές μαγειρικής, αλλά θα δίνει και συμβουλές σωστής διατροφής, προσπαθώντας μέσα από τις συνταγές του όσοι τις ακολουθούν να τρέφονται υγιεινά και με λίγες θερμίδες.

Άλλωστε ο νεαρός σεφ αγαπά πολύ τη μαγειρική και για αυτό ξεκίνησε να μαγειρεύει όταν ήταν 11 μόλις ετών, ενώ τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει την τέχνη της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εκπομπή με τον Δημήτρη Δαλιάνη θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με σκοπό οι τηλεθεατές κάθε μεσημέρι να μαθαίνουν εύγεστες και υγιεινές συνταγές.

Γρηγόρης Μελάς