«Και στο Survivor να πάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να το παίξει αγία, δεν φεύγει αυτό που έχει κάνει»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χαμός στο Πρωινό: "Επειδή φοβόντουσαν οι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί";

Η επιστροφή της Κωνστανίνας Σπυροπούλου από το Survivor απασχόλησε όλες τις lifestyle εκπομπές και βέβαια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας έφτασε και στο τραπέζι του Πρωινό. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός πήρε φωτιά!

Κώστας: Λογικό είναι παιδιά που ο κόσμος γέλαγε που την έβλεπε να πέφτει στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να την βλέπει και να γελάει. Ήταν καλή γιατί δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Κλεοπάτρα: Αυτό δεν ήταν παιχνίδι, ήταν η κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Καθαγιάστηκε η κοπέλα. Τώρα ξαφνικά την αγαπάνε και η Κωνσταντίνα δεν το πιστεύει. Έκανε 3 χρόνια σχεδόν, τηλεοπτικό φροντιστήριο σε ένα κανάλι.

Φαίη: Επειδή υπήρχε ένα σύννεφο πάνω από το όνομά της και πολλοί είχαν μιλήσει και πολλά είχαμε ακούσει, είχε ενδιαφέρον για να δούμε τελικά είναι έτσι αυτό το κορίτσι;

Άρης: Αυτό που έκανε η Σπυροπούλου στο Survivor ήταν το απόλυτα τέλειο marketing, γιατί άλλαξε η εικόνα της.

Κώστας: Ένας άνθρωπος που έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους και στο Survivor να πάει και να το παίξει αγία δεν φεύγει αυτό που έχει κάνει! Επειδή φοβόντουσαν οι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;

Άρης: Εγώ από άνθρωπο που βγήκε έμαθα ότι η Κωνσταντίνα ήταν μια γλύκα και μισή!

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…