Και όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν η πρώτη σκέψη για να παρουσιάσει το Στην υγειά μας ρε παιδιά

Σπύρος Παπαδόπουλος

Πασίγνωστα ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση της εκπομπής, αλλά...

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, αποκαλύπτει σήμερα το Down Town. Στο ρεπορτάζ του Τάσου Μπιμπισίδη μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη.

[dfp_ads id=236982]

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμινα έφυγε για τον Alpha, ο Τζώνη Καλημέρης τής ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε και έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε μια φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι. Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί, τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».