Καυστικά σχόλια στο Πρωινόmou για το tweet του Άδωνι: «Βραβείο κρυοκ…. της ημέρας

«Νομίζω το έχει τερματίσει στο λαϊκισμό»

Δεν είχαν ολοκληρώσει καν τους πανηγυρισμούς στο Πρωινόmou για την πρόκριση της Εθνικής, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη για την κακή εντύπωση που του έκανε… «Παρ’ οτι εγώ τον συμπαθώ, τέτοια κρυοκ… ρε συ Άδωνι».

Λίγο αργότερα αναφερόμενοι στα σχόλια που έγιναν στα social media ο λόγος για το tweet του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και αυτοί τη φορά ήταν σφοδρά…

Πέτρος Κωστόπουλος: «Εγώ του έδωσα το βραβείο της κρυοκ… της ημέρας, του πιο άνοστου, κι όπως ξέρετε εγώ τον γουστάρω έτσι, αλλά αυτό το πράγμα είναι έλεος, αυτό είναι γλύψιμο στον Σαμαρά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Νομίζω το έχει τερματίσει στο λαϊκισμό, το επόμενο είναι να πάει Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που έχει κανονικά λαϊκή. Είναι λαϊκισμός ειδικά από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πρώην υπουργό, είναι ακριβώς αυτό είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό ειναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δεν είναι καν αστείο. Το θεωρείς αστείο; Δεν είναι καν κρύο αστείο»

Ενώ ο παρουσιαστής σχολίασε ξανά: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Σάμαράς έβαλε το γκολ και πάει να κάνει λογοπαίγνιο, αστειάκι και βγαίνει μια κρυοκ…»

//www.youtube.com/embed/CDg95Z8hWBg
Διαβάστε ακόμα:

Με πανηγυρισμούς για την Εθνική ξεκίνησαν τα πρωινά

Ρεκόρ τηλεθέασης για την Εθνική μας

Η φωτογραφία της Φουρέιρα για το γκολ του Γιώργου Σαμαρά