Junior Music Stars: Απόψε η πρεμιέρα του talent show στον ΣΚΑΪ

Junior Music Stars

Το «Junior Music Stars» είναι εδώ, για να τα φωτίσει τα μικρά αστέρια της μουσικής, που κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το «Junior Music Stars» είναι ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός, χωρίς αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις! 16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών θα μας οδηγήσουν στο πιο όμορφο μουσικό ταξίδι, γεμάτο τραγούδια, συναισθήματα και πολλές νότες! Και δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο μαέστρο από τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Ο Γιώργος Θεοφάνους σε νέο ρόλο είναι δίπλα και στα 16 παιδιά και τους μεταφέρει την αγάπη του για τη μουσική. Όσα συμβαίνουν στο backstage τα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου.

299095

[dfp_ads id=236982]

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα.
Τα 16 παιδιά, που λαμβάνουν μέρος στο Junior Music Stars, ηλικίας 8 έως 14 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν είτε ως τραγουδιστές είτε ως μουσικοί, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, βιολί, κανονάκι, μπουζούκι, ντραμς, κλαρίνο και ποντιακή λύρα.

281
Ειδικότερα, τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες – οκτώ παιδιών η καθεμία – που συγκροτούνται από 4 τραγουδιστές και 4 μουσικούς. Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Γιάννη Βαρδή και η Ευρυδίκη με τον Νίκο Βουρλιώτη αναλαμβάνουν τα ηνία της κάθε ομάδας και την διδασκαλία των παιδιών της. Ο Γιώργος Θεοφάνους παρακολουθεί την πορεία και των 16 παιδιών και τα βοηθά με τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Στο πρώτο επεισόδιο οι μικροί φίλοι μας έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στους: Γιώργο Χατζηνάσιο, Θανάση Πολυκανδριώτη, Μελίνα Ασλανίδου, Έλενα Παπαρίζου, Θανάση Βασιλόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Ινές Ζήκου, Φωτεινή Δάρρα, Φίλιππο Παπαθεοδώρου.190166

Μέσα από ένα συναρπαστικό κι επιμορφωτικό για τα παιδιά ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, θα προκύψουν οι δύο κορυφαίοι Junior Music Stars, ένας τραγουδιστής κι ένας μουσικός. Στους δυο κορυφαίους «Junior Music Stars» χορηγείται από μια υποτροφία από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, για τις μουσικές σπουδές τους έως και την ενηλικίωσή τους.