JOY vs JOIN US: Σήμερα η πρώτη μάχη των δύο εκπομπών

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Η μεγάλη μάχη για το JOY του MEGA και το JOIN US του ΣΚΑΪ ξεκινά σήμερα το απόγευμα!
 
Από σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50, το Joy μπαίνει στη ζωή μας από τη συχνότητα του MEGA. Μερικά από τα θέματα των δύο πρώτων εκπομπών θα είναι:

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συναντά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Δήμητρα Ματσούκα και μιλούν για όλα.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τριγυρνά στην πόλη, ανακαλύπτει δύο υπέροχα μέρη για φαγητό και μας τα προτείνει.
Ο Δημήτρης Πέππας μάς συμβουλεύει πώς να αγοράζουμε σωστά, φρούτα και λαχανικά.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Φάνης Μουρατίδης θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια και μοιράζονται μαζί μας όμορφες στιγμές τους.
Η Ρομίνα Ξύδα έχει την απάντηση στο ερώτημα «πώς να διαβάζουμε σωστά το παιδί μας».
Η Μίνα Μπιράκου μάς δίνει beauty tips για να είμαστε όμορφες από το πρωί.

Παρουσίαση: Αφροδίτη Γραμμέλη, Μίνα Μπιράκου, Αννούσα Μελά, Ιρις Καλφοπούλου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Ρομίνα Ξύδα, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Δημήτρης Πέππας, Αλέξης Βασάλος, Αφροδίτη Πατρικίου, Gas (Κώστας Αθανασιάδης), Εβελίνα Νύκτα, Μαριτίνα Χαλβατζή, Έλενα Κρασσοπούλου, Madame Ginger (Μαριλού Παντάκη), Natashef (Νατάσα Γιανναράκη), Funky Cook (Εύα Μονοχάρη) και άλλοι πολλοί…

Νωρίτερα, στις 16:30, η μεγάλη παρέα του JoinUs ξεκινά την τηλεοπτική της διαδρομή στον ΣΚΑΪ. Στο πρώτο επεισόδιο η μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια, στιχουργός και συνθέτρια Δήμητρα Γαλάνη υποδέχεται τη Νάνσυ (Ζαμπέτογλου) στο σπίτι της στον Κεραμεικό για μια συζήτηση που τα έχει όλα. Ο Θανάσης (Αναγνωστόπουλος) μιλάει με έναν από τους μεγαλύτερους τηλεσκηνοθέτες που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά πλατό, τον Στέφανο Σαρτίνι που εξηγεί για ποιο λόγο λείπει από τη χώρα μας.

Ο Γιάννης (Αποστολάκης) μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει μια εύκολη pizza που θα αρέσει σε όλους, ενώ η Νίκη (Κάρτσωνα) μεταμορφώνει τα next door girls, σε sexy it girls.
Η fashion blogger Χρυσιάννα (Ανδριοπούλου)- ή αλλιώς Shoprano- περιγράφει την απόλυτη φετινή τάση στη μόδα, ενώ η Άννα (Πρέλεβιτς) μας μαθαίνει να βγάζουμε την τέλεια selfie! Η Αλεξάνδρα (Τσόλκα) προτείνει τα πρώτα βιβλία για το φθινόπωρο και η Σάντρα (Βουτσά) ανακαλύπτει ποιά κατοικίδια είναι κατάλληλα για εμάς ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας.

Τέλος, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Τζόις Ευείδη απαντάει σε 33 ερωτήσεις. H κάμερα της εκπομπής βρίσκεται παντού στην πόλη για να εντοπίσει τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και τα πιο hot μέρη. Στο πρώτο επεισόδιο του «JoinUs» δοκιμάζουμε μπουγατσάν από την Θεσσαλονίκη!