JOY: Η Τιτίκα Στασινοπούλου, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη

Σήμερα στις 14:00, στον ΑΝΤ1, με τη Δούκισσα Νομικού...

 Αυτό το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Λούλης, λέει πως ένα ψέμα μπορεί να πει καλύτερα την αλήθεια, δηλώνει ανταγωνιστικός γιατί είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αλλά δεν είναι πολύ καλός μπαμπάς, ενώ μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο σπίτι του και τι παράπονα έχει η γυναίκα του.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, μιλάει για τα 10 χρόνια αποχής της από το θέατρο, αλλά και για τα χρόνια που την σημάδεψαν, όταν ο πατέρας της την είχε διώξει από το σπίτι. Μας αποκαλύπτει τον τρόπο που προσπαθεί να αποφύγει το αλτσχάιμερ, και μοιράζεται μαζί μας τις έντονες στιγμές που έζησε με τον Γ. Παπαζήση.

Η ειδική του χώρου της μόδας Χρυσιάννα, μεταμορφώνεται από τον Πάνο Καλλίτση, σε Liza Mineli και στη συνέχεια μπαίνει στο συναισθηματικό μας κόσμο με στυλιστικές προτάσεις, ανάλογα τη διάθεσή μας. Το tip της εβδομάδας από την JOYFUL blogger μας: να φοράμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενες!

Πως θα μαγέψουμε τους καλεσμένους μας, αυτές τις γιορτές; Νόστιμες, Χριστουγεννιάτικες συνταγές από τον Gus, που μας μαγειρεύει χοιρινό με κάστανα και ελιές, και από την Άντα Λιβιτσάνου, η οποία ετοιμάζει ένα λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας.