JOY: Η Χριστίνα Πολίτη στην Ράνια Θρασκιά

Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή;

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 15:15, φιλοξενούμενη του «JOY» είναι η Χριστίνα Πολίτη. Μας μιλάει για την τηλεόραση και για την αλήθεια πίσω από τις κάμερες, για το μπαμπά της που τον έχασε νέα, για το πρότυπό του άντρα που ακόμα ψάχνει, για τη μητέρα της και το πόσο επεμβαίνει στη ζωή της, αλλά και για το γιο της που ακόμα κοιμούνται μαζί!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδάει το καινούργιο του τραγούδι και εξηγεί γιατί όλοι οι Κύπριοι έχουν καλή φωνή δηλώνοντας ότι «όλοι οι κύπριοι έχουμε πόνο γιατί γεννιέσαι και σου λείπει κάτι, το άλλο μισό».

Στο «JOY Junior» η ψυχολόγος Μυρτώ Ράγγα που διανύει τον 7 μήνα της εγκυμοσύνης της μας μιλάει για τη ψυχολογία της μέλλουσας μαμάς, ενώ ο Δημήτρης Μώρος μας δείχνει με ποιες ασκήσεις θα αποκτήσουμε τα τέλεια πόδια.

Ο Gus μας ταξιδεύει στην Ανατολή με ένα υπέροχο Οριεντάλ ρύζι λαχανικών και ο Σάββας Πούμπουρας μας φτιάχνει τον αγαπημένο του ταραμά. Ο Γιώργος Μουλίνος μας εξηγεί τι πρέπει να προσέξουμε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και η Μαντώ Γαστεράτου μας μαθαίνει υπέροχα μυστικά για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.