Josephine: «Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να βρεθώ στην Eurovision»

Josephine

"Φλερτάρω κάθε χρόνο με αυτό το ενδεχόμενο" παραδέχεται η Josephine.

Στο πλατό του The 2night Show υποδέχθηκε την Josephine, τη νύχτα της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η εκρηκτικής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην επιθυμία να βρεθεί στο κοντινό μέλλον στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Josephine σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της Eurovision και μπορώ να πω ότι φλερτάρω κάθε χρόνο με αυτό το ενδεχόμενο (σ.σ. της συμμετοχής). Το συζητάμε κάθε φορά, απλά δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή. Επειδή είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και θέλω να πάει πολύ καλά αυτή η βραδιά, άμα πάω, θέλω να είναι ένα σουξέ. Να είναι το χιτ της Eurovision».

«Θέλω καταρχήν να είναι πολύ δυνατό το τραγούδι, να είναι η σωστή ομάδα και να πάμε να σκίσουμε. Δεν με νοιάζει δηλαδή απλά να πάω στην Eurovision, Γρηγόρη. Θέλω να πάω και να πάει πολύ καλά όλο αυτό».

«Επειδή όμως η Eurovision είναι λίγο παράξενη πια με αυτές τις επιτροπές, μπορεί ο κόσμος να σε βγάλει πρώτη και η επιτροπή από τέσσερα άτομα να σε βγάλουν πέμπτη, γιατί έχουν άλλα στο μυαλό τους, μπορεί τζάμπα να στεναχωρηθείς. Εμένα με ενδιαφέρει τι βγάζει ο κόσμος» σχολίασε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την καλεσμένη του, Josephine να απαντά ως εξής. «Πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι καλό, το αναγνωρίζουν όλοι. Πολλές φορές έχει να κάνει και με την ενέργεια πάνω στη σκηνή. Δηλαδή όταν βλέπουμε κάτι και μας αγγίζει, η ενέργεια δεν κρύβεται. Εάν είναι κάτι καλό, το αναγνωρίζουν όλοι».