JOIN US… με Άννα Κουρή και Θοδωρή Μαραντίνη

Σήμερα στις 18:00, στον ΣΚΑΪ...

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Άννα Κουρή. Η ηθοποιός αναπολεί το σίριαλ που την καθιέρωσε, το «Οι Μεν και οι δεν», μιλάει για την ρουτίνα του γάμου, τα πάθη και εξηγεί γιατί δεν θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδιά.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο frontman των ONIRAMA μιλάει για την συμμετοχή στου στο X-FACTOR. Ο τραγουδιστής θυμάται την μέρα που τον συνέλαβαν, δηλώνει μανιακός με την καθαριότητα και εξηγεί πώς κρατιέται «ζωντανός» ένας γάμος.
Συναντήσαμε τον Γιώργο Μαυρίδη στην Θεσσαλονίκη. Ο παρουσιαστής εξηγεί γιατί ο πατέρας του μπαινοέβγαινε στην φυλακή και μας αποκαλύπτει αν θα ξανακάνει του χρόνου world party.
Συναντήσαμε σ’ ένα ταξί την Πηνελόπη Πλάκα και το σκυλάκι της βρήκαμε την ευκαιρία να μάθουμε κάποια πράγματα για κείνη.
Παίρνουμε έμπνευση από το εντυπωσιακό στιλ της Sienna Miller.
O Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα cheesecake αλλιώτικο, με ανθότυρο και μέλι.
Η Νίκη Κάρτσωνα μας δίνει 10 πανεύκολα tips ομορφιάς.
Συναντάμε τους πρωταγωνιστές μιας σειράς που λατρεύουμε: “Τhe Walking dead”, που απαντάνε στις ερωτήσεις μας. Αλήθεια, τι γεύση έχει το ψεύτικο αίμα;
Τι είναι η νινίδα και πώς αντιμετωπίζεται; Μαθαίνουμε τα πάντα για την περίοδο που το μωρό μας βγάζει τα πρώτα του δοντάκια.
Μαθαίνουμε να κάνουμε σωστή περιποίηση στην επιδερμίδα μας και τέλος διαλέγουμε τις κατάλληλες γλάστρες για τα φυτά μας.