Joan Rivers: Δε θα πιστεύετε πόσες αισθητικές επεμβάσεις είχε κάνει!

Όσα δε γνωρίζαμε ίσως για την Joan Rivers, μας τα αποκαλύπτει η κόρη της σε ένα βιβλίο γραμμένο για εκείνη.

Η Melissa Rivers ήθελε να γράψει ένα βιβλίο που θα προκαλούσε γέλια στη διάσημη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες στα 81 της χρόνια. Στο βιβλίο της «The Book of Joan:Tales of Mith,Mischief and Manipulation μεταξύ άλλων γαργαλιστικών είναι και η αποκάλυψη πως η διάσημη κωμικός, συγγραφέας και σκηνοθέτιδα είχε κάνει 348 αισθητικές επεμβάσεις, καθώς δεν ήταν ποτε ευχαριστημένη από την εμφάνιση της. Ίσως αυτή η εμμονή της να οφείλεται στο γεγονός πως ως παιδί είχε παραπανίσια κιλά. Για αυτό άλλωστε της άρεσαν και τα ανέκδοτα με χοντρές.

Η Rivers ήταν επίσης άθλια οδηγός και δε τα πήγαινε ποτέ καλά με την ιδέα του θανάτου.Η σταρ αγαπούσε πολύ τα αστυνομικά βιβλία που αναφέρονταν στο αληθινό έγκλημα και τις αστυνομικές σειρές ενώ δεν ανεχόταν τους celebrities που δήλωναν πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του να είναι διάσημοι.

Ένιωθε επίσης ως μεγάλη αδικία το γεγονός πως εξαιτίας του Jay Leno έμεινε εκτός του Tonight Show για περισσότερα από 20 χρόνια. Ενώ όπως αποκαλύπτεται, ο μεγάλος έρωτας της ήταν ο 14χρονος εγγονός της.