Jenny Jenny: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή και οι πρώτοι καλεσμένοι!

Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού;

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στις 12:00, η Τζένη Μπαλατσινού μάς καλωσορίζει στο «σπίτι» της και υποδέχεται αγαπημένους της φίλους. Μαζί της οι συνεργάτες της Παναγιώτης Χατζηδάκης, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Αμαλία Κυπαρίσση, Έλενα Παπασταύρου και Γιώργος Τσούλης μάς υπόσχονται όμορφα και χαλαρά Σαββατοκύριακα.
Θα χαλαρώσουν, θα μαγειρέψουν, θα μιλήσουν για μόδα, για ομορφιά, για τεχνολογία, για σχέσεις, για παιδιά, για κατοικίδια, για ταξίδια, για άθληση, για διατροφή… Μία γυναικεία εκπομπή εντελώς διαφορετικής αισθητικής, με γυρίσματα σε φυσικούς χώρους και ένα πανέμορφο σπίτι.

Πρώτη καλεσμένη της Τζένης είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μιλούν για όλα, την οικογένειά της, το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα με τα «Καλημερούδια», βλέπουν παιδικές της φωτογραφίες και παίζουν στον κήπο με όργανα ρυθμικής γυμναστικής!  Η Τζένη συναντά τον Ιβάν Σβιτάιλο σε μια υπέροχη ταράτσα στο κέντρο της πόλης όπου χορεύουν μαζί ένα καταπληκτικό… τανγκό! Ο σεφ Γιώργος Τσούλης ετοιμάζει brunch για όλη την παρέα, με κροκ μεσιέ και κροκ μαντάμ. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σε ένα αφιέρωμα για τα social media, εξηγεί τι συμβολίζει η φωτογραφία που επιλέγουμε για το προφίλ μας στο facebook. Η στυλίστρια Έλενα Παπασταύρου δίνει συμβουλές μόδας ώστε με τα καθημερινά μας ρούχα να δημιουργήσουμε βικτωριανό στυλ, που θα είναι η φετινή τάση. Η Αμαλία Κυπαρίσση μάς προτείνει μια επίσκεψη με τα παιδιά μας στο μουσείο της Ακρόπολης για μια δημιουργική βόλτα.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, καλεσμένος της Τζένης είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης. Μιλά για το τηλεοπτικό του «έτερον ήμισυ» Γιώργο Οικονομέα, την οικογένειά του, το νέο του βιβλίο, τις γυναίκες. Η κουβέντα καταλήγει σε μπάρμπεκιου και ρακές με όλη την παρέα. Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει σπετσοφάι με τη βοήθεια της Τζένης. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκαλύπτει τα μυστικά των αρωμάτων.Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δείχνει έναν έξυπνο τρόπο για να αποθηκεύσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Στην εκπομπή θα δούμε, ακόμη, ένα αφιέρωμα στους «Γιατρούς χωρίς σύνορα», μέσα από προσωπικές ιστορίες και συνέντευξη του προέδρου του ελληνικού παραρτήματος.
Jenny Jenny, η ξεχωριστή πρόταση του Σαββατοκύριακου.