James Bond Spectre: Ο Daniel Craig μιλά στον Γιώργο Σατσίδη

Δείτε το τρέιλερ...

Αποκλειστική συνέντευξη του Ντάνιελ Κρεγκ, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ Spectre, φιλοξενεί αυτή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 20.30 στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD, η κινηματογραφική εκπομπή Buzz του OTE TV.

O Γιώργος Σατσίδης ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου συνάντησε τον Ντάνιελ Κρεγκ αλλά και ολόκληρο το καστ της ταινίας. Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του, ο Βρετανός ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ που τον καθιέρωσε ως παγκόσμιο αστέρα, τη ‘μάχη’ που δίνει για να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας, όπως και το ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια των απαιτητικών σκηνών δράσης του Spectre που τον έβγαλε εκτός γυρισμάτων για δύο εβδομάδες. Επίσης, ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι θα ήθελε η επόμενη ταινία του 007 να γυριστεί στην Ελλάδα.

Στην ίδια εκπομπή, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαύσουν όλα όσα συνέβησαν στην παγκόσμια πρεμιέρα του Spectre στο κόκκινο χαλί του Royal Albert Hall. Ο Γιώργος Σατσίδης, με την κάμερα του ΟΤΕ ΤV, κάλυψε -αποκλειστικά για την Ελλάδα- την εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο Πρίγκιπας Χάρι και φυσικά όλο το λαμπερό καστ της ταινίας.

Η πολυαναμενόμενη 24η ταινία Τζέιμς Μποντ, Spectre, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 12 Νοεμβρίου 2015, ενώ ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κανάλια OTE CINEMA το 2016. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις ταινίες με τον θρυλικό 007, μαζί με σπάνιο αρχειακό υλικό, στο κανάλι OTE CINEMA 007 που θα βρίσκεται στον αέρα έως τις 15 Νοεμβρίου.