J2US – Βίκυ Σταυροπούλου σε Στάθη Σχίζα: «Δεν είχες μυαλό και πήγες και παντρεύτηκες»

J2US

Κάθε άλλο παρά αδιάφορος πέρασε στη Βίκυ Σταυροπούλου ο νέος διαγωνιζόμενος του J2US, Στάθης Σχίζας στην πρεμιέρα του σόου.

Ντεμπούτο στο νέο κύκλο του J2US έκανε ο Στάθης Σχίζας, τη νύχτα του Σαββάτου, έχοντας σαν παρτενέρ την Μαλού. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα 17 ζευγάρια του μουσικού σόου του Alpha και τους δόθηκε για την πρεμιέρα το τραγούδι «Ελεύθερος».

Αμέσως μετά την σκηνική του προσπάθεια, ως είθισται, το ζευγάρι του J2US κλήθηκε να ακούσει τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Κι εκεί, με το… καλησπέρα, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έκρυψε την ιδιαίτερη της αδυναμία στον γοητευτικό επιχειρηματία και πρώην νικητή του Survivor. «Καλώς ήρθατε παιδιά μου! Πολύ χαίρομαι που είστε εδώ. Μαλού, σε θαυμάζω πολύ, ξέρω την δουλειά σου και μου αρέσεις πολύ. Στάθη μου, και εσένα σε θαυμάζω για άλλους λόγους».

«Θέλω να συγχαρώ τον Στάθη γιατί γνώρισα για πολύ λίγο το κοριτσάκι του και είναι ένα τόσο ευγενικό και πανέξυπνο πλάσμα, να το χαίρεσαι! Είναι υπέροχη! Όχι βέβαια ότι και εσύ πίσω, αλλά δεν είχες μυαλό και πήγες και παντρεύτηκες» σημείωσε χαρακτηριστικά, στην πρώτη της κριτική, η ηθοποιός για να συμπληρώσει με χαμόγελο πως «θα περάσουμε πολύ ωραία. Μια χαρά. Για πρώτη κιόλας φορά; Ούτε του παπά».

Για την ιστορία, ωστόσο, ο Στάθης Σχίζας απέκτησε την κορούλα του, Χρύσα από την σχέση με την Άννα Μαρία Κατσαρού δίχως να είναι ούτε τότε όπως ούτε και τώρα παντρεμένος.