J2US: Τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα;

Επέστρεψαν οι τηλεθεατές στο show του Mega; Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις!

Την επιστροφή του την περιμέναμε καιρό. Το MEGA όμως; Μήπως ήταν λίγο απροετοίμαστο; Ο δεύτερος κύκλος του J2US έκανε επιτέλους πρεμιέρα, με καθυστέρηση μερικών ετών, τοποθετώντας το κανάλι της Μεσογείων και πάλι στο παιχνίδι των show -ένα σπορ που είχε εγκαταλείψει το τελευταίο διάστημα και φάνηκε από την πρώτη στιγμή της χθεσινής βραδιάς. Ήταν αυτό που είδαμε megaλου επιπέδου; Μάλλον όχι…

Τα social media πήραν φωτιά από τα κάθε είδους σχόλια των τηλεθεατών. Λίγο η Ζέτα Μακρυπούλια που προσπαθούσε να λάμψει μέσα από μια σκοτεινή τουαλέτα και υπό τη σκια της Ρούλας Κορομηλά, λίγο η κριτική επιτροπή που προσπαθούσε να συνηθίσει ο ένας την ύπαρξη του άλλου, λίγο το άδειο στούντιο, ο φωτισμός, τα ρούχα, τα βίντεο, κάποιες εμφανίσεις συμμετεχόντων… δεν άργησαν να σχολιαστούν αρνητικά από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Από την άλλη, ήταν ευδιάκριτος ο επαγγελματισμός: της Ζέτας Μακρυπούλια -που έσωσε την κατάσταση- και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο κομμάτι της παρουσίασης, της Ρούλας Κορομηλά που έδωσε το δικό της στίγμα στη βραδιά, του Γιώργου Θεοφάνους που ήξερε ακριβώς το ρόλο του και μερικών παικτών που χρωμάτισαν με την προσωπικότητά τους το show.

Ποια ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερε το Just The 2 Of Us;

Στο γενικό σύνολο το J2US σημείωσε ποσοστό 32,7%, φτάνοντας σε τέταρτο το 38,4%. Στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 36,2%, ενώ κάποια στιγμή σκαρφάλωσε και στο 43%. 

Αν και το πρόγραμμα βρέθηκε πολύ μπροστά από τους τηλεοπτικούς του αντιπάλους σε όλη τη διάρκειά του, σίγουρα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Ελπίζουμε σε σημαντικές βελτιώσεις του μέχρι την επόμενη εβδομάδα -ως προς την τελική εικόνα που βγάζει προς τα έξω- ώστε να μη θυμίζει τα παλιά show του Mega αλλά κάτι πιο σημερινό. Για να περάσουμε κι εμείς καλά…

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε όλα όσα έγιναν στο J2US εδώ!