J2US Τελικός: Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την Josephine

J2US

Ο μεγάλος τελικός του J2US ολοκληρώθηκε.

Ολοκληρώθηκε απόψε ο μεγάλος τελικός του J2US, αναδεικνύοντας μεγάλους νικητές τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με την Josephine. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα χάρισαν ξεχωριστές εμφανίσεις κι η επιμονή τους για ένα καλό αποτέλεσμα επιβραβεύθηκε τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο κι από το τηλεοπτικό κοινό. Η αρχική αγωνία γρήγορα μετατράπηκε σε χαμόγελα αφού το ζευγάρι προσπάθησε αρκετά να δημιουργήσει ιδιαίτερες εμφανίσεις όλους αυτούς τους μήνες.

Μετά από μια βραδιά λαμπερών εμφανίσεων τα τρία ζευγάρια κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση αλλά η νίκη κρίθηκε στα σημεία. Η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο μπορεί να μην παρέλαβαν το βραβείο αλλά είχαν μία πολύ καλή πορεία μέσα στο σόου. Ωστόσο οι εξαιρετικές τελευταίες εμφανίσεις του Νάσου και της Josephine φάνηκε ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για το ζευγάρι που θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κι η Josephine ενθουσιασμένοι, άκουσαν για τελευταία φορά τα σχόλια των κριτών με διάπλατα χαμόγελα. Μάλιστα ο Νάσος ανέφερε ότι στην αρχή δεν τα πήγαιναν τόσο καλά και δεν τους αναγνώριζαν τόσο μέσα στο σόου αλλά τελικά τα δεδομένα ανατράπηκαν. Οι προηγούμενοι νικητές Τάσος Ξιαρχό και Κόνι Μεταξά ήταν φυσικά εκεί για να παραδώσουν το βραβείο στους νέους νικητές του J2US.