J2US: Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής με την αναφορά στη γυναίκα της ζωής του

J2US, Σταμάτης Φασουλής

Η αναφορά καρδιάς που έκανε ο Σταμτάτης Φασουλής στο J2US για την γυναίκα που στιγμάτισε όσο κανείς άλλος την ζωή του.

Μια ακόμα ξεχωριστή ερμηνεία ήρθαν να παρουσιάσουν στη σκηνή του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Αμέσως μετά την εμφάνιση του γυναικείου ζευγαριού του τραγουδιστικού σόου, ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να τονίσει την διαφωνία του για την διασκευή των Imam Baildi στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά προς το ζευγάρι Παναγιώταρου – Λιόλιου πως «δεν θα μιλήσω για την Βέμπο αλλά για το τραγούδι. Δεν ήταν ένα ωραίο τραγούδι, δεν είναι ένα λαϊκό τραγούδι αλλά ένα από τα πιο σημαντικά που έχουν γραφτεί στην Ελλάδα. Ήταν η αφετηρία για πάρα πολλά πράγματα ακόμα και για την διάλεξη που έκανε ο Χατζιδάκις για το λαϊκό τραγούδι και μιλάει μια γυναίκα που ψάχνει τον ήλιο μες στα σκοτάδια».

«Παρότι εκτιμώ πάρα πολύ τους Imam Baildi και ο Ορέστης ειδικά είναι ένα παιδί που ξέρω από μικρό παιδί, από έξι χρονών γιατί τον έχει βαπτίσει μια γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή μου όσο κανείς, όσο κανείς όμως. νομίζω ότι σε αυτό το τραγούδι δεν θα έπρεπε να επέμβουν με αυτό τον τρόπο» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης και κριτής του J2US.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον Σταμάτη Φασουλή ποια είναι η γυναίκα που τον στιγμάτισε τόσο πολύ, εκείνος αρκέστηκε να προδώσει πως «δεν την ξέρεις, έχει φύγει από την ζωή».