J2US: Στην αντεπίθεση η Άντζελα Δημητρίου – «Δημοσιογράφος είναι και τον κάναμε τραγουδιστή»

J2US

Απογοήτευσαν Παύλος Σταματόπουλος και Άντζελα Δημητρίου στο J2US.

Μαζί με τον παρτενέρ της, Παύλος Σταματόπουλο ανέβηκε στη σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Alpha, προκειμένου να παρουσιάσουν δύο ακόμα τραγούδια στο τηλεοπτικό κοινό. Τόσο η πρώη όσο, κυρίως, η δεύτερη εμφάνιση του ζευγαριού δεν κατόρθωσε όμως να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή.

Έτσι, όταν τα μουδιασμένα σχόλια από την Καίτη Γαρμπή αρχικά διαδέχονταν το ένα το άλλο από τους κριτές του λαμπερού σόου του Alpha, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού θέλησε να πάρει σαφή θέση και να στηρίξει με θέρμη τον παρτενέρ της. «Εγώ νομίζω ότι το είπε καλά. Δεν είμαι και σίγουρη. Ίσως να μην το χρωμάτισε. Για να τα πούμε όμως, ο Παύλος δεν είναι τραγουδιτής. Και αυτό που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στο J2US είναι άθλος, παιδιά. Συγγνώμη αλλά πρέπει να το πω. Είναι δημοσιογράφος και τον κάναμε τραγουδιστή εδώ στο J2US».

Κ. Γ.: Το ίδιο όμως ισχύει και για τους άλλους διαγωνιζόμενους, παιδιά.

Α.Δ.: Δεν το χρωμάτισε το κομμάτι. Τι να κάνουμε τώρα;

«Δεν ξέρω πως να το χρωματίσω! Προσπαθώ ο άνθρωπος αλλά εντάξει. Εγώ πέρασα πολύ καλά στο κομμάτι αλλά μπορεί να μην πέρασε» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα του λαμπερού σόου του Alpha.