J2US: Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για το παράπονο της μητέρας του Νίκου Μπάρκουλη

J2US

"Στεναχωρήθηκα γιατί στεναχωριέσαι" τόνισε στο J2US η Δέσποινα Βανδή.

Στη σκηνή του J2US βρέθηκε εκ νέου ο Νίκος Μπάρκουλης το βράδυ του Σαββάτου πλάι στην παρτενέρ του, Εβελίνα Νικόλιζα. Αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την στεναχώρια που έλαβε η μητέρα του νεαρού διαγωνιζόμενου στο live της περασμένης εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Αχ, αχ, αχ, Νικόλα! Βρε παιδιά, να σας πω κάτι… Στεναχωρήθηκα γιατί στεναχωριέσαι. Βέβαια χάρηκα στο τέλος γιατί και συ είπες ότι είναι ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά στεναχωριέμαι που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος».

«Πίστεψε με, Νικόλα μου, σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου και προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία σας όσο γίνεται πιο τρυφερά. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα τα οποία βλέπω και ακούω. Πάντα με σεβασμό στον κάθε διαγωνιζόμενο και πολύ περισσότερο σε σένα και στο νεαρό της ηλικίας σου» συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου του Alpha. «Δεν την παρεξηγώ την μητέρα σου, δεν παρεξηγώ».