J2US: «Πάγωσε» ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την βαθμολογία του Σταμάτη Φασουλή στη σύζυγο του

J2US

Σίγουρα δεν περίμενε τέτοιο βαθμό ο τραγουδιστής για την όμορφη σύζυγο του στο πρώτο, μόλις, διαγωνιστικό live του J2US!

Για δεύτερη φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με τη σύζυγο του, Γαλάτεια Βασιλειάδη. Σε αυτό το live του μουσικού σόου του Alpha το ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει το «Κόλλημα» της Ελένης Φουρέιρα.

Αν και πρώτο διαγωνιστικό επεισόδιο για τα ζευγάρια του J2US, κάθε άλλο παρά ενθουσίασαν τους κριτές με αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη. Ειδικά ο Σταμάτης Φασουλής, τόσο με τα σχόλια για την γοητευτική διαγωνιζόμενη και κυρίως με την βαθμολογία του, έμελλε να… λαβώσει για τα καλά το ζευγάρι.

«Νομίζω ότι είστε πολύ χαλαροί για αυτό το τόσο ρυθμικό τραγούδι. Βεβαίως δεν περιμένει κανείς να χορέψεις όπως θα χόρευε η Ελένη, η οποία είναι μοναδική σε αυτό και δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα, αλλά ήθελα μια επιθετικότητα. Με έναν τρόπο να το επιβάλεις αυτό το πράγμα. Κι ας μην είχες την προσωπικότητα της Ελένης, να είχες την προσωπικότητα τη δικιά σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Την δική σου προσωπικότητα απέναντι σε ένα κόλλημα το οποίο πρέπει να είναι ρυθμικό, επιθετικό και με μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου. Ξέρεις, υπάρχει ένα τρικ στο θέατρο που γίνεται και στο τραγούδι. Μπορεί να κάνεις λάθος πράγματα με πολύ σωστό ύφος και δεν το καταλαβαίνει κανείς. Δεν υπήρχε όμως το ύφος».

Χαρακτηριστική, δε, ήταν η παγωμένη αντίδραση που είχε ο Γιώργος Παπαδόπουλος μόλις αντίκρισε το 3 του δημοφιλούς καλλιτέχνη και κριτή του J2US. Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο έντονος σχολιασμός στα social media για την συγκεκριμένη στιγμή.