J2US: Όταν ο Σώτης Βολάνης ερμήνευσε… Σάκη Ρουβά

J2US

Εμφάνιση έκπληση στο J2US από τον λαϊκό τραγουδιστή...

Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης τη νύχτα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Σε αυτό το live, όμως, το ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι – έκπληξη τόσο για την δημοσιογράφο όσο και για τον λαϊκό ερμηνευτή.

Ο λόγος για την τεράστια επιτυχία, που όλοι έχουμε αγαπήσει με την φωνή του Σάκη Ρουβά, «Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα. Σε κάθε περίπτωση, όπως παρατήρησε σύσσωμη και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου, ο Σώτης Βολάνης έδωσε την δική του πινελιά στο κομμάτι με την παρτενέρ του να προσπαθεί να ακολουθήσει.

«Ήταν πολύ δύσκολο το τραγούδι αλλά το κάνατε και πιο δύσκολο ακόμα εσείς! Πρώτα πρώτα είναι εκτός του ρεπερτορίου του Σώτη, έτσι κι αλλιώς, παρόλα αυτά ο Σώτης μάς θύμισε το τραγούδι αλλά, Νάνσυ μου, δεν ήταν καλές οι διφωνίες ούτε και η έναρξη. Υπάρχει μια φάλτσα νότα όπως λέει και ο στίχος. Δηλαδή όταν πιάνεις μια νότα πιάνεις και την διπλανή της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική που έκανε στο δυναμικόζευγάρι του J2US.

Για την J2US ιστορία το ζευγάρι έλαβε μόλις 29 βαθμούς για αυτή την εμφάνιση.