J2US: Όταν ο Νίκος Κοκλώνης «την είπε» με… το γάντι στον Σταμάτη Φασουλή

J2US

Με τι απόρρησε ο παρουσιαστής του J2US;

Πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού με το J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου έχοντας την καλύτερη κριτική επιτροπή στο πλευρό του. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Με το κομμάτι «Ξένος για σένανε» κλήθηκαν να εμφανιστούν στη σκηνή ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου, χωρίς όμως να κατορθώσουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές του λαμπερού σόου του Alpha. Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής εξέφρασε τους λόγους για τους οποίους δεν τον «κέρδισε» το ζευγάρι με τον παραγωγό και παρουσιαστή να απορεί στιγμιαία!

«Δεν ήταν αυτό το τραγούδι για τα κυβικά σου! Η προσπάθεια ήταν πολύ καλή αλλά αυτό το ότι… κατέβηκες κάτω για να πεις το «σκότωσε με» έχασε όλη την δυναμική το τραγούδι» υπογράμμισε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απευθυνόμενος στον Παύλο Σταματόπουλο και δείχνοντας του την διαφορά στην ερμηνεία. Αυτή ήταν και η «πάσα» για να δεχθεί με το γάντι την ατάκα – φωτιά από τον Νίκο Κοκλώνη.

Ν.Κ.: Συγγνώμη. Η δική σου οκτάβα ήταν σωστή τώρα; Όχι, αλήθεια για να ξέρω και να είμαστε ειλικρινείς.

Σ.Φ.: Όχι, όχι, όχι. Την περιέγραψα. Δεν την τραγούδησα. Είπα τον τόνο μόνο, εντάξει. Ύστερα εγώ δεν διαγωνίζομαι γιατί το έχω πει στο θέατρο αυτό το τραγούδι παλιά με μεγάλη αποτυχία. Με τεράστια αποτυχία γιατί είναι πολύ δύσκολο.