J2US – Ο Τριαντάφυλλος δίνει «πληρωμένη» απάντηση στον Πάνο Καλίδη

J2US

"Δεν χρειάζεται να κρατάς κακίες" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος στο J2US.

Μια διαφορετική αναφορά θέλησε να κάνει η Κατερίνα Στικούδη στο J2US, το βράδυ του Σαββάτου, όταν βρέθηκαν ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη στο πλευρό της. Μέσα από μια… αναδρομή στην τηλεοπτική εβδομάδα, η παρουσιάστρια των backstage του μουσικού σόου θύμισε στον τραγουδιστή όσα είπε για εκείνον ο συνάδελφος του, Πάνος Καλίδης.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα ζάπινγκ τις προάλλες και πέτυχα τον Πάνο Καλίδη στη Super Κατερίνα και είπε ότι έχεις μπερδέψει τους ρόλους και δεν έχεις καταλάβει ότι δεν διαγωνίζεσαι εσύ».

«Να του πω του Πάνου Καλίδη πολλά φιλιά από εδώ. Τον αγαπάμε και δεν πειράζει που έφυγε τόσο νωρίς από το J2US. Δεν χρειάζεται να κρατάει κακίες. Είμαστε φίλοι, ένα παιχνίδι είναι, απλά έτυχε να φύγει και δεν χρειάζεται να τα λέει αυτά γιατί πραγματικά εγώ κάνω το καλύτερο για την Φελίσια. Μπορεί να το πει και η Φελίσια, αυτή είναι η καλύτερη κριτής για μένα. Οπότε αν νομίζει η Φελίσια ότι θέλω να το κάνω για να φαίνομαι εγώ, να μου το πει κατάμουτρα» τόνισε, αρχικά, ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του μουσικού προγράμματος του Alpha.

«Θέλω να του πω και καλή επιτυχία στο καινούργιο του τραγούδι και δεν χρειάζονται αυτά γιατί είμαστε φίλοι, Πάνο μου. Το να φεύγουν από ένα παιχνίδι και να έχουν πικρία, δεν είναι ωραίο να το λες για τους φίλους σου» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και παρτενέρ της Φελίσιας Τσαλαπάτη στο νέο επεισόδιο του J2US τη νύχτα του Σαββάτου στον Alpha.