J2US: Ο Τόνι Σφήνος ανέβηκε στη σκηνή και έστειλε μήνυμα στον Πασχάλη

Τόνι Σφήνος

Επειδή, ακόμα και στο J2US, ο Τόνι Σφήνος δεν ξεχνάει...

Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε ο Τόνι Σφήνος τη νύχτα του Σαββάτου στον Alpha. Η δημοφιλής μουσική περσόνα παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα μαζί με την ομάδα του ξεσηκώνοντας τους πάντες μέσα στο πλατό.

Μάλιστα, όταν στο medley που παρουσίασε το «Κορίτσι του Μάη» ήρθε στα χείλη του, ο Τόνι Σφήνος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Πασχάλη λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει εκείνος.

«Ο Τόνι Σφήνος είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης, που έκανε μεγάλη επιτυχία από την στιγμή που εμφανίστηκε. Εμένα με στενοχωρεί ότι αυτό που δείχνει είναι δικό του, δεν δείχνει την εικόνα της δεκαετίας του ’70, της παγκόσμιας ποπ και ροκ μουσικής… Παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, εμένα δεν μου αρέσει» είχε δηλώσει προ διμήνου ο γνωστός τραγουδιστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή. Ο νέος κόσμος γνωρίζει τα τραγούδια εκείνων των δεκαετιών αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι».

Έτσι, λιτά και… τραγουδιστά, ο Τόνι Σφήνος ανέφερε με χάρη και στιλ «για πάμε, για να δω τσαλίμια… Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Πασχάλη»

Και σε μια «κόντρα» μάλλον μπήκε πια τελεία μέσα από το J2US…