J2US: Ο Σταμάτης Φασουλής πετάει το γάντι στον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα

J2US

"Και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι προχθές διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημασιότητα" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κριτής του J2US

Αμέσως μετά την πολύ σύντομη εμφάνιση στο Asia Express… στη σκηνή του J2US βρέθηκαν να διαγωνίζονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής επιφύλασσε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία του ερωτευμένου ζεύγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και κριτής του J2US σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλωσήρθατε! Είναι και περίεργο και ωραίο που ήρθατε να συνεχίσετε τον μήνα του μέλητος εδώ. Μας τιμά αυτό ιδιαιτέρως. Είσαστε από τα αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση γιατί οι εμφανίσεις σας είναι πάρα πολύ συχνές, σχεδόν καθημερινές. Και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι προχθές διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημασιότητα. Γιατί; Αφού εσείς δεν την θέλετε; Την αποποιείστε;».

«Όχι βέβαια. Απλά είναι καλό σε όλα τα πράγματα στη ζωή να τηρούνται τα όρια, η χρυσή τομή και όλα αυτά» αποκρίθηκε αμέσως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τον Σταμάτη Φασουλή, όμως, να επιμένει. «Αν εννοείται για τις εμφανίσεις σας, ναι, ε έχετε δικιο».

«Θα σας δώσω μια συμβουλή! Μην απαντάτε ποτέ σε ότι λένε εναντίον σας. Γιατί και όποιος δεν το διάβασε, θα το διαβάσει ενώ αν το αφήσετε έτσι θα ξεχαστεί. Ποιος θυμάται τι είπαν για μένα πριν από τρία χρόνια. Αν απαντούσα, θα το θυμόταν διπλός αριθμός» υπογράμμισε, στη συνέχεια, ο Σταμάτης Φασουλής στο νέο ζευγάρι του J2US.