J2US: O Νίκος Κοκλώνης φώναξε το απόλυτο… απαγορευμένο στην Ιουλία Καλλιμάνη και «πάγωσε» τους πάντες

J2US

"Εγώ δεν το είπα! Εκείνος το είπε" αναφώνησε, μουσιασμένη μα με χαμόγελο, η Ιουλία Καλλιμένη απευθυνόμενη στην κριτική επιτροπή του J2US.

Την Ιουλία Καλλιμάνη υποδέχθηκε στο πλατό του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, ο Νίκος Κοκλώνης προκειμένου να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό ένα πρόγραμμα από τις μεγαλύτερες δικές της, αλλά και συναδέλφων της, επιτυχίες. Από αυτές, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κομμάτι «7/7» που υπογράφουν ο Μιχάλης Τουρατζίδης στη μουσική και η Jenny Tsiko στους στίχους,

Αρχικά η εκθαμβωτική τραγουδίστρια ερμήνευσε την μεγάλη της επιτυχία στην… ασφαλή version για να συνεχίσει το πρόγραμμα της. Λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή, όμως, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US βρέθηκε πλάι της προκειμένου να της ζητήσει να τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι ακόμα μια φορά.

Έτσι, κρατώντας την από το χέρι, ο Νίκος Κοκλώνης σιγοτραγουδούσε πλάι στην Ιουλία Καλλιμάνη το κουπλέ ώσπου έφτασαν στο δημοφιλές ρεφρέν. «Κάνε ότι θέλεις, να ξέρεις, με όποια άλλη θέλεις, αν θέλεις» τραγούδησε η λαϊκής ερμηνεύτρια για να αφήσει στο κοινό την αμέσως επόμενη στροφή του τραγουδιού της.

Δίπλα ακριβώς στο μικρόφωνο της, όμως, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να φωνάξει με θέρμη τον απόλυτα απαγορευμένο στίχο. Τι κι αν έπιασε, λίγα δευτερόλεπτα μετά, το στόμα του, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US είχε προσφέρει ήδη στους τηλεθεατές του Alpha το εν λόγω… μουσικό στιγμιότυπο!

«Εγώ δεν το είπα! Εκείνος το είπε» αναφώνησε, μουσιασμένη μα με χαμόγελο, η Ιουλία Καλλιμένη απευθυνόμενη στην κριτική επιτροπή του σόου.