J2US: Ο Ιωάννης Μελισανίδης έκανε την παρθενική του εμφάνιση

J2US

Με το δεξί ξεκίνησε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο J2US!

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση ανέβηκε στη σκηνή του J2US, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Ιωάννης Μελισσανίδης μαζί με την Μελίνα Μακρή στον Alpha. Το νέο ζευγάρι κλήθηκε, μάλιστα, να ερμηνεύσει το κομμάτι «You give love a bad name» στην πρεμιέρα του.

Με μια ξεχωριστή σκηνική παρουσία, καθώς και ερμηνεία, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και η αγαπημένη ερμηνεύτρια κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν. Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνιση στη σκηνή του J2US, τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και σύσσωμη η κριτική επιτροπή καλωσόρισαν με πολύ θερμά σχόλια το νέο ζευγάρι.

«Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να καλεστώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θα γίνει μια καμπάνια πανευρωπαϊκή. Είναι πολύ σημαντική η καμπάνια γιατί έχει να κάνει με τη ρητοτική μίσους. Η ρητορική μίσους ακουμπάει σε όλους μας. Το έχω ζήσει, το έχω βιώσει πολύ έντονα. Μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε μια γυναικοκτονία, μια ρητορική μίσους μπορεί να δημιουργήσει ομοφοβία, μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε απεχθή εγκλήματα» δήλωσε, μέσα σε όλα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Έτσι και επίσημα ο Ιωάννης Μελισσανίδης ξεκίνησε τη διαδρομή στο J2US του Alpha.