J2US: Ο Διονύσης Σχοινάς παρέσυρε την Καίτη Γαρμπή και την τρέλανε με καυτό φιλί

J2US

"Φωτιά" στο J2US άναψε ο Διονύσης Σχοινάς μαζί με το κορίτσι του...

Με το πιο ξεσηκωτικό του πρόγραμμα βρέθηκε στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, ο Διονύσης Σχοινάς προκειμένου να παρασύρει τόσο τους παρευρισκομένους στο στούντιο όσο και το τηλεοπτικό κοινό στον πιο τρελό χορό!

Έτσι, λίγο πριν το ρολόι δείξει δώδεκα και έχοντας ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό μέρος του μουσικού σόου του Alpha, ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες και απογείωσε την διασκέδαση. Θέλησε, όμως, να αιφνιδιάσει και την σύζυγο του, Καίτη Γαρμπή. Με αρχή το κομμάτι «Συγκοινονούντα δοχεία», όπου και αναφώνησε «αφιερωμένο στο κορίτσι μου», ήρθε η ώρα για ένα ντουέτο των δύο.

Για αυτό και μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι», ο Διονύσης Σχοινάς θέλησε να της το αφιερώσει αλλά και να κατευθυνθεί προς την κριτική επιτροπή για να την «αρπάξει» από τους υπόλοιπους και να την παρασύρει στη σκηνή του J2US.

Κάτι που οδήγησε σε ένα υπέροχο live ντουέτο στο J2US με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά στα καλύτερα τους! Μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση – φωτιά που έκλεισε με ένα παθιασμένο φιλί για το ερωτευμένο ζευγάρι!