J2US: Ο Χρήστος Δάντης υποδέχθηκε την Λίτσα Γιαγκούση με ένα φιλί στο στόμα

J2US

Μια ξεχωριστή, σε κάθε περίπτωση, συνάντηση των δύο καλλιτεχνών στη σκηνή του J2US.

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκο Κοκλώνη στο J2US, το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα στο πρόγραμμα του Alpha. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και περιλάμβανε τόσο τα νέα του κομμάτια όσο και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Αρχικά, ο Χρήστος Δάντης κάλεσε στη σκηνή τον Μπο για να ερμηνεύσουν μαζί το ολοκαίνουργιο τους ντουέτο με τίτλο «Το ξέρεις» για να συνεχίσει με κομμάτια από την πολυετή καλλιτεχνική του διαδρομή.

Ώσπου, απρόσμενα, φώναξε την Λίτσα Γιαγκούση να βρεθεί στο πλάι του και να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι «Άλα» σε στίχους και μουσική του Γιάννη Καραλή σε μια ιδιαίτερη τηλεοπτική σύνδεση. Μάλιστα, όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του J2US, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα για να ακολουθήσουν δύο ελαφρώς αμήχανα χαμόγελα και να ξεκινήσουν το ντουέτο τους. «Έχουμε να το παίξουμε αυτό το τραγούδι με τη Λίτσα από το ’94 περίπου» πρόδωσε, λίγο αργότερα, ο Χρήστος Δάντης.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Χρήστος Δάντης άναψε φωτιές στη σκηνή του J2US ξεσηκώνοντας τόσο όσους βρίσκονταν στο πλατό όσο και το τηλεοπτικό κοινό του Alpha.