J2US: Ξέσπασε η Βίκυ Σταυροπούλου για τα παραπανίσια κιλά – «Άκουσα και γω τα σχολιανά μου»

J2US

Έξω από τα δόντια τα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US!

Με αφορμή τη νέα εμφάνιση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στη σκηνή του J2US θέλησε η Βίκυ Σταυροπούλου να προχωρήσει σε μια τοποθέτηση με πολλούς αποδέκτες το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τον αέρα του Alpha.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός και κριτής του μουσικού σόου τόνισε χαρακτηριστικά πως «λένε και πάντα θα λένε αυτοί που έχουν να πουν γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Με αφορμή την στεναχώρια σου, Αφροδίτη, από κάποια σχόλια που έγιναν για τα παραπανίσια κιλά σου μέσα στα εκατοντάδες θετικά σχόλια που πήρε θέλω να πω το εξής για σένα και για τα παιδιά τα νέα που μπορεί να μας βλέπουν τώρα από το σπίτι τους. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πονεμένοι, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι πονεμένος. Προσωπικά τους χωρίζω σε δυο κατηγορίες. Σε αυτούς που πονάνε και, επειδή πονάνε, θέλουν να κάνουν και τον άλλον να πονέσει, να τον μειώσουν, να τον προσβάλλουν, να τον πληγώσουν και σε αυτούς που, επειδή έχουν πονέσει, συμπάσχουν, παρίνουν τρυφερά τον άλλον από το χέρι και τον βγάζουν στο φως».

«Θέλω όλα τα νέα παιδιά να κλείνετε τα αυτιά σας, να έχετε στόχο, να κυνηγάτε τα όνειρα σας όσο διαφορετικοί και αν είστε. Είτε έχουμε παραπάνω κιλά είτε είμαστε gay, straight, με μαλλιά, χωρίς μαλλιά. Κάθε άνθρωπος, όταν έχει στόχο και λειτουργεί με άξονα το καλό, προοδεύει. Και δεν το λέω θεωρητικά αλλά το λέω βιωματικά».

«Και γω, όταν βγήκα πριν από είκοσι χρόνια, άκουσα από κάποιους τα σχολιανά μου. 20 χρόνια όμως μετά και με 10 κιλά παραπάνω, λόγω των δύο τελευταίων καραντινών, θέλω να πω ότι η ματιά μου στη ζωή και κυρίως η αγάπη και η στήριξη του κόσμου μού έδωσαν τόσο όμορφα πράγματα στην δουλειά και κατ’ επέκταση στη ζωή που δεν μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» συμπλήρωσε επίσης η Βίκυ Σταυροπούλου στο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.