J2US: Κι όμως, το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία των κριτών και τους έστειλε σπίτι τους

J2US

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε πρώτο από τον νέο κύκλο του J2US;

Με ένα μεγαλύτερο άγχος από την πρώτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, τα ζευγάρια των επαγγελματιών με τους ερασιτέχνες τραγουδιστές στον Alpha. Ο λόγος; Μα βεβαίως η πρώτη αποχώρηση που θα ερχόταν στο κλείσιμο του πολύωρου μουσικού προγράμματος.

Έτσι, μετά την εμφάνιση όλων των ζευγαριών και την προσθήκη δύο νέων στο J2US, θα έπρεπε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης να ενημερώσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ως είθισται, άλλωστε, το αποτέλεσμα πάντα κρίνεται τόσο από τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών όσο και τις θετικές ψήφους των τηλεθεατών.

Για την ιστορία της εκπομπής, τα νέα ζευγάρια που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου ήταν ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη και η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, στις πιο… επικίνδυνες, τελευταίες, θέσεις της βαθμολογίας σύμφωνα με την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή βρέθηκαν η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Χρίστο Αντωνιάδη και ο Στάθης Σχίζας με την Μαλού. Το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, θα μπορούσε να ανατρέψει την σειρά και να στείλει άλλο ζευγάρι, πρώτο πρώτο, εκτός J2US!

Αυτό ακριβώς κι έγινε, λοιπόν, στο δεύτερο live του μουσικού σόου του Alpha. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη, σε αυτό το πρώτο διαγωνιστικό live θα έπρεπε να αποχωρήσουν από το J2US o Ραφαήλ Καρυωτάκης με την Joanne.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε χαρούμενοι, το ζήσαμε όσο το ζήσαμε και περάσαμε καλά» ανέφερε με χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός στην ανακοίνωση του αποτελέσματος με τους κριτές, πλην της Δέσποινας Βανδή που είχε ήδη αποχωρήσει από το πλατό, να ομολογούν πως δεν περίμεναν αυτή την έκβαση.