J2US – Καταρράκωσαν τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όλοι οι κριτές: «Ήταν πολύ παράφωνο, λάθος»

J2US

"Δεν είναι μόνο ότι χαθήκατε γενικά, δεν το σώσατε όμως λίγο και παικτικά" υπογράμμισε η Βίκυ Σταυροπούλου στο δίδυμο του J2US.

Την πιο απογοητευτική της εμφάνιση μέχρι σήμερα στη σκηνή του J2US παρουσίασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας την Χριστίνα Μηλιού στο πλευρό της, το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Κι αυτό μιας και τίποτα μοιάζει να μην πήγε καλά στη νέα εμφάνιση των δύο γυναικών στο μουσικό σόου.

Η καλλονή ηθοποιός και η εκρηκτική τραγουδίστρια κλήθηκαν να ερμηνεύσουν σε αυτό το live το κομμάτι «Φωτιά» που γνωρίζει επιτυχία με την φωνή της Ελένης Φουρέιρα και της Evangelia. Αμέσως μετά την σκηνική τους προσπάθεια όμως, ως είθισται, το γυναικείο δίδυμο του J2US αφέθηκε στα σχόλια και την κριτική των τεσσάρων κριτών.

Εκεί ήταν που τον… χορό των απογοητευτικών σχολίων έσυρε η Δέσποινα Βανδή για να ακολουθήσουν, πιστά, όλοι οι υπόλοιποι. Δηλαδή ο Σταμάτης Φασουλής, η Καίτη Γαρμπή και η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνώμη όλων των κριτών του J2US συμφωνούσε στο γεγονός της παραφωνίας των δύο κοριτσιών και της λάθος επιλογής τραγουδιού.

«Έχασα και γω τον έλεγχο μαζί σας. Ενώ στην αρχή κάπως.. όχι δεν ήταν καλό παιδιά μου! Ήταν πολύ παράφωνο! Δηλαδή κοιταζόμασταν και οι τέσσερις για να βρούμε άκρη γιατί νόμιζε ο καθένας από μας ότι έκανε λάθος και δεν ακούγαμε καλά. Όχι όμως, ακούγαμε καλά και δεν ήταν καλό» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Φασουλής κατά την κριτική του. «Η Ναυσικά κάποια στιγμή χάθηκε εντελώς. Μπισόβγαινε, που λέγαμε κάποτε».

«Στεναχωριέμαι γιατί έχω ακούσει τη Ναυσικά να τραγουδάει το καλοκαίρι στους διαδρόμους του θεάτρου και τραγούδαγε πολύ καλύτερα» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Βίκυ Σταυροπούλου προς το γυναικείο ντουέτο του J2US. «Δεν είναι μόνο ότι χαθήκατε γενικά, δεν το σώσατε όμως λίγο έστω και να μας κοροϊδέψετε λίγο παικτικά».