J2US: Καλεσμένος ο Σταμάτης Γονίδης

J2US

Ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής βάζει φωτιά στη σκηνή του λαμπερού show.

Άλλο ένα Σάββατο που το J2US θα μας κρατήσει συντροφιά με πολύ τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση!

Τα 16 ζευγάρια έχουν ήδη θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και προετοιμάζουν 16 εκρηκτικές ερμηνείες και εμφανίσεις που θα συζητηθούν! Η πιο αγαπημένη κριτική επιτροπή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει πάρει τη θέση της για να βαθμολογήσει το καλύτερο performance!

Ποιο ζευγάρι θα λάβει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή; Ποιο ζευγάρι θα αναδειχθεί πρώτο από το κοινό; Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα; Και μήπως τραγουδήσει αυτήν την εβδομάδα ένα secret ζευγάρι στο J2US;

O απολαυστικός Νίκος Κοκλώνης με τη θετική του διάθεση, τη μοναδική του ενέργεια έρχεται όπως πάντα με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Το J2US και σε αυτόν τον κύκλο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα ζευγάρια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να στηρίξουν το έργο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, ΚΕΑΤ.

Παράλληλα, το Just the 2 of Us έρχεται στον Alpha με έναν ξεχωριστό καλεσμένο!

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης, θα βρεθεί στο μοναδικό show της ελληνικής τηλεόρασης και θα ερμηνεύσει παλιές και νέες του επιτυχίες.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχθεί στη σκηνή του J2US τον μεγάλο ερμηνευτή και θα απολαύσουμε όλοι μαζί τις ξεχωριστές ερμηνείες του.

Just the 2 of Us χωρίς ανατροπές και ντουέτα-έκπληξη γίνεται; Δε γίνεται!

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο στα vibes του μοναδικού και πιο μαγικού σόου της ελληνικής τηλεόρασης!

J2US, κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Alpha.