J2US: Η Βίκυ Σταυροπούλου κοψοχόλιασε τον Νίκο Κοκλώνη στο πορτ μπαγκάζ

J2US

Επική φάρσα από την κριτή του J2US!

Σαν… ψέμα ήρθε το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Στην παρουσίαση βεβαίως βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας στην κριτική επιτροπή την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Η διάθεση όλων, όμως, κινήθηκε σε ρυθμούς Πρωταπριλιάς καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο μουσικό σόου του Alpha. Έτσι, η Βίκυ Σταυροπούλου έμελλε να κόψει την ανάσα του παρουσιαστή και παραγωγού του J2US όταν εκείνος δεν το περίμενε καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η μουσική εκπομπή επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε εκ νέου το μεγάλο δώρο στους τηλεθεατές του J2US. Επιχειρώντας να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ, ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη τον περίμενε μέσα σε αυτό. «Καλή Πρωταπριλιά» αναφώνησε, γελώντας έντονα, η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Νίκο Κοκλώνη να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ!

«Αχ, καλέ, τι έκανες; Αχ, Θεέ και Παναγία! Φοβήθηκα» παραδέχθηκε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.