J2US: Η Λίτσα Γιαγκούση έδωσε καυτό φιλί στον Στέφανο Κωνσταντινίδη

J2US

Ανατρεπτικό ξεκίνημα για το νέο ζευγάρι του J2US!

Με το νέο του κύκλο ήρθε το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Παρουσιαστής βεβαίως είναι και πάλι ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας πλάι του, στην κριτική επιτροπή, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενώ τα ζευγάρια άρχισαν να αποκαλύπτονται ένα ένα, στη σκηνή του J2US ανέβηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση. Οι δυο τους κλήθηκαν να κάνουν ερμηνευτικό ντεμπούτο με την τελευταία επιτυχία του Πάνου Κιάμου, «Θα απουσιάζω».

Ενθουσιάζοντας την κριτική επιτροπή τόσο με την τραγουδιστική τους προσπάθεια όσο και με την χημεία τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο φινάλε του κομματιού που αιφνιδίασε σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον παρτενέρ της. Και αυτό γιατί η Λίτσα Γιαγκούση επέλεξε να… πέσει η αυλαία στην εμφάνιση με ένα καυτό φιλί!

Τα σχόλια στη συνέχεια ήταν θερμά για το ζευγάρι του J2US ενώ η Λίτσα Γιαγκούση πρόσφερε απλόχερα ένα medley με τις μεγάλες της επιτυχίες!