J2US – Επανενώθηκαν Στέλλα και Βαγγέλης Κoνιτόπουλος: «Νόμιζαν ότι είμαστε τσακωμένοι, υπήρξαν μικροεγωισμοί»

J2US

"Με ρωτούσαν... είστε τσακωμένη με τον θείο σας; Τσακωμένη με την ξαδέλφη σας;" αποκάλυψε η Στέλλα Κονιτοπούλου στο J2US.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο αδελφός της, Νίκος συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή του J2US για να προσφέρουν ένα νησιώτικο γλέντι το βράδυ του Σαββάτου στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Μετά την εμφάνιση τους, μάλιστα, οι δυο τραγουδιστές εξήγησαν τους λόγους της διακοπής της κοινής τους διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κονιτόπουλος δήλωσε αρχικά στο J2US πως «από μια στιγμή και ύστερα τα κορίτσια, οι ανιψιές μου, γιατί δεν είναι μόνο η Στέλλα αλλά είναι και η Ελένη και η Νάσια και η Στελίνα, όπως και ο Βασίλης ο αδελφός της, όλοι έκαναν επιτυχίες και αναγνωρίστηκαν στον κόσμο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες. Ήταν πολύ δύσκολο μια ορχήστρα, μια μπάντα, να πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτό σπαστήκαμε σε 4 – 5 μπάντες και έτσι καταφέραμε να μας ακούσουν όλοι η Έλληνες σε όλη την χώρα».

«Να πω όμως, επειδή ήμασταν μαζί πιο πριν, ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε τσακωμένοι. Ο κόσμος το είχε βγάλει αυτό από μόνος του σαν τις κακές γλώσσες γιατί μας ήθελαν μαζί. Όπου πήγαινα δηλαδή, σε όποια δουλειά, μου έλεγαν: Eίστε τσακωμένη με τον θείο σας; Τσακωμένη με την ξαδέλφη σας;».

«Υπήρξαν και κάποιοι μικροεγωισμοί, από την δική μου πλευρά τουλάχιστον και οφείλω να το παραδεχτώ. Είμαι όμως πολύ συγκινημένη σήμερα» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Στέλλα Κονιτοπούλου στο νέο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.