J2US – Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν»

J2US

"Είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά" εκμυστηρεύτηκε, με φειδώ, η Δέσποινα Βανδή στο νέο live του J2US.

Έπειτα από μια δύσκολη συναισθηματικά εβδομάδα για εκείνην, η Δέσποινα Βανδή έδωσε κανονικά το παρών στην κριτική επιτροπή του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Όπως έχει γίνει γνωστό, άλλωστε, ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και εκείνη ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε μια μέρα νωρίτερα ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, η Δέσποινα Βανδή μετέφερε με το αυτοκίνητό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος ένιωσε την περασμένη Δευτέρα πόνους στο στήθος. Εκεί οι γιατροί έκριναν,ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, ότι έπρεπε να μπει στο χειρουργείο. Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο για τον γνωστό ηθοποιό.

Το βράδυ του Σαββάτου στο πλατό του J2US, λοιπόν, όταν ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε την Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή, εκείνη αρκέστηκε να δηλώσει με χαμόγελο τα εξής. «Τα δύσκολα πέρασαν! Πέρασαν, πέρασαν… Έχει ήδη ξεκινήσει η νέα εβδομάδα. Είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».