J2US: Αποχώρησαν Θρασκιά – Καραγκιαούρης

Πως το σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους;

10 ζευγάρια διαγωνίστηκαν απόψε στο 4ο Live του J2US και δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στο τραγούδι. Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν από τους κριτές διαμορφώθηκαν ως εξης:

Οι δύο… Ράνιες, η Ράνια Θρασκιά και η Ράνια Κωστάκη ήταν εκείνες που έμειναν στη σκηνή για την τελική απόφαση. Τα ζευγάρια είχαν τραγουδήσει αντιστοίχως τον «Υμνο των μαύρων σκυλιών» και το «Έχεις τον τρόπο». Τελικά το κοινό αποφάσισε βάσει των τηλεφωνικών του ψήφων η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς να συνεχίσουν να τραγουδούν στο σόου και η Ράνια Θρασκιά αποχώρησε.

Τα πειράγματα βέβαια ανάμεσα στο Γιώργο Θεοφάνους και εκείνη που είχαν ξεκινήσει ήδη από την πρώτη της εμφάνιση, κράτησαν μέχρι τέλους, αφού όταν η Ράνια συνέχισε το αστείο που ξεκίνησε η Ζέτα Μακρυπούλια για την κυκλοφορία δίσκου, ζητώντας από τον Γιώργο Θεοφάνους να της γράψει τραγούδια, εκείνος απάντησε…«Σε αυτή τη ζωή;».

Ωστόσο όπως δήλωσε αργότερα «Ειλικρινά λυπάμαι που θα φύγεις, περάσαμε πάρα πολύ καλά. Θα έχω να το λέω. Το J2US δεν θα είναι καθόλου το ίδιο χωρίς εσένα και χωρίς το Νικόλαο σίγουρα, η φωνάρα του θα μου λείψει πολύ.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το J2US