J2US: Ανατροπή στην αποχώρηση παρά την χαμηλή βαθμολογία

J2US

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το J2US;

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν τα 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Όπως κάθε φορά, έτσι κι αυτή, στόχος όλων ήταν να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης όλων των ζευγαριών, ο πίνακας έγραψε την κατάταξη από την βαθμολογία που έδωσαν η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου. Στην πρώτη θέση λοιπόν ισοψήφισαν ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα, η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και ο Ιωάννης Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή με 40 βαθμούς ενώ στην τελευταία η Νάνσυ Παραδεισανού με τον Σώτη Βολάνη μόλις με 24 βαθμούς.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, όμως, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να πει όλα όσα… άλλαξε ξανά η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με αυτήν ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχωρήσει αυτή τη νύχτα από το λαμπερό μουσικό σόου του Alpha.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, στη σκηνή θα βρεθούν και πάλι παρά τη χαμηλή βαθμολογία η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης τους οποίους μάλιστα και αποδέσμευσε πρώτους από τους τελευταίους έξι. Εκείνοι που έμελλε όμως να αποχωρήσουν τούτη τη νύχτα ήταν ο Βαλεντίνο και η Τζένη Κατσίγιαννη!

Τόσο ο Σταμάτης Φασουλής όσο και η Καίτη Γαρμπή δεν έκρυψαν, όμως, την αντίθεση με το αποτέλεσμα τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει το συγκεκριμένο ζευγάρι σε αυτό το live του J2US.