J2US: Αιφνιδίασε τον Δημήτρη Κόκοτα: «Ήσουν το celebrity crush της εφηβείας μου, είχα αφίσα σου στο δωμάτιό μου»

J2US

"Να ξέρεις ότι η γειτονιά σου βγάζει τα ωραιότερα κορίτσια" απάντησε με μιας, με χαμόγελο, ο Δημήτρης Κόκοτας στο νέο live του J2US.

Για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Τραϊάνα Ανανία με τον επαγγελματία παρτενέρ της, Δημήτρη Κόκοτα προκειμένου να κερδίσουν ξανά κριτές και κοινό με την σκηνική τους προσπάθεια. Μετά από την εμφάνιση, όμως, το ζευγάρι έμελλε να συναντήσει την Κατερίνα Στικούδη στα backstage.

Εκεί, λοιπόν, η εκρηκτική τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστρια του J2US δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση… νιάτων στον λαϊκό συνάδελφο της.

«Έλειπες το προηγούμενο Σάββατο και έλειπες και από τις ψυχές μας! Διότι μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό το αυθόρμητο που έχεις, ρε παιδί μου και νιώθω ότι βγαίνεις στη σκηνή σαν να λες… αυτά θα πω, αυτά ξέρω, δεν θα με αγχώσετε καθόλου» υπογράμμισε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη προς την διαγωνιζόμενη του μουσικού σόου του Alpha για να προσθέσει, ωστόσο, τα εξής αμέσως μετά απευθυνόμενη στον Δημήτρη Κόκοτα.

«Να σου πω κάτι, Δημήτρη μου; Ήσουν το celebrity crush της εφηβείας μου, να ξέρεις. Είχα αφίσα σου στο δωμάτιό μου, Δημήτρη, να ξέρεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια των παρασκηνίων του J2US με τον τραγουδιστή να απαντά με χαμόγελο: «Να ξέρεις ότι η γειτονιά σου βγάζει τα ωραιότερα κορίτσια. Η γυναίκα μου είναι από εκεί, να ξέρεις».