Αναστασοπούλου – Ψινάκης σε αδιανόητο επεισόδιο για τη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

J2US

J2US: H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.

Χαμός επικράτησε στον αέρα του J2US μετά την ατάκα του Ηλία Ψινάκη πως δεν συμπαθεί τη σύζυγο του Ίαν Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη, χρησιμοποιώντας στα λόγια του και το metoo. Λίγο αργότερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα και απασφάλισε:

J2US – Στήλη άλατος ο Ίαν Στρατής με τον Ηλία Ψινάκη: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, δεν πάω τη γυναίκα σας»

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» είπε εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε πάσα στον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από την Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια.» είπε ο Ηλίας Ψινάκης ρίχνοντας τα βέλη του στην Μαίρη Συνατσάκη από τον αέρα του J2US.

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση» απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε αυστηρό τόνο στο J2US.

Να σημειώσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του metoo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.