Ήβη Αδάμου: «Έγραψαν ότι ήταν διαφημιστικό τρικ το ότι πήγα στο νοσοκομείο»

Αδάμου Κουινέλης

"Δεν θα έπαιζα ποτέ με την υγεία μου", τονίζει η Ήβη Αδάμου.

Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησαν από κοινού η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης. Το γνωστό ζευγάρι, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της η τραγουδίστρια, γεγονός που την ανάγκασε να ακυρώσει κάποιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

«Ήταν μια περιπέτεια και ό,τι είναι περαστικό είναι εντάξει. Το τραγούδι μας λέγεται «Στον Γιατρό» και το έκανα στην κυριολεξία εγώ», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Τι απαντά στα δημοσιεύματα που χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο περιστατικό ως ένα διαφημιστικό τρικ;

«Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Ειδικά με την υγεία δεν παίζουμε, ήταν αλήθεια. Εγώ έγραψα χιουμοριστικά ότι έγραψε στο τραγούδι «Γιατρός» και το έκανα εγώ κυριολεξία. Είπαμε να το ζω αλλά όχι κι έτσι», συμπλήρωσε χαριτολογώντας η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση για τα φετινά τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision, η Ήβη Αδάμου σχολιάζει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα φέτος για τη Eurovision, αν και έχω πάει ήδη να τραγουδήσω σε ένα pre-party του διαγωνισμού στην Ισπανία. Το σημαντικό είναι να το διασκεδάσουν τα παιδιά και να έχουν καλή τύχη».