Ιβάν Σβιτάιλο: «Θέλω να είμαι παρών για τα παιδιά μου, αυτό αρκεί»

Ιβάν Σβιτάιλο

"Είναι πολύ σημαντική η θέση του πατέρα, όσο σημαντική είναι και η θέση της μάνας" διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ιβάν Σβιτάιλο στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, την Κυριακή, με αφορμή τα νέα θεατρικά του σχέδια. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γοητευτικός καλλιτέχνης μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητα με τα δυο του παιδιά και τους στόχους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σβιτάιλο δήλωσε πως «θυμάμαι την περίοδο στα γυρίσματα για τα «Σύρματα» που εγώ περίμενα το δεύτερο παιδί και ο Θανάσης (σ.σ. Τσαλταμπάσης) μου εκμυστηρεύτηκε τα άγχη για το πρώτο του παιδί. Είναι λογικό γιατί και εμείς ήμασταν έτσι, η εμπειρία του πρώτου παιδιού είναι πολύ έντονη. Ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα το οποίο σε μεταλλάσσει, σε μεταμορφώνει, σε στιγματίζει για πάντα. Τον συμβούλευσα να μην φοβηθεί τίποτα γιατί πρέπει να βουτάς στα παιδιά, η ζωή σε κατευθύνει μόνη της».

«Όταν λείπεις 10 ώρες από το σπίτι, σίγουρα δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. Δεν γίνονται όλα. Είμαι όμως τυχερός σε αυτό το θέμα γιατί έχω μια υπέροχη σύζυγο, η οποία είναι φοβερή μαμά και την θαυμάζω γι’ αυτό».

«Τι από αυτά που σου έλειψε ως παιδί έχεις αποφασίσει να το δώσεις απλόχερα στις κόρες σου;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η ρεπόρτερ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 για να απαντήσει ο Ιβπάν Σβιτάιλο ως εξής. «Την παρουσία μου! Θέλω να είμαι παρών και νομίζω πως αυτό αρκεί. Τα παιδιά είναι εκεί και είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να έχει και τους δυο γονείς. Είναι πολύ σημαντική η θέση του πατέρα, όσο σημαντική είναι και η θέση της μάνας».