Ιβάν Σβιτάιλο: «Μπήκα στην αυτοκαταστροφή, είχα πάρει πολλά κιλά, κατανάλωνα πολύ αλκοόλ»

Ιβάν Σβιτάιλο

"Τα πρώτα μου χρόνια στην Ελλάδα ακόμα κι εγώ ο ίδιος αμφισβητούσα τον εαυτό μου ή ένιωθα ανασφάλεια σε σχέση με την προφορά, είτε τα ρούχα που φορούσα -είχα τρύπια παπούτσια", λέει ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο, με συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας και τον Αρτ. Τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα, ο πατέρας του, η περίοδος που μπήκε σε… αυτοκαταστροφή.

«Τα πρώτα μου χρόνια στην Ελλάδα ακόμα κι εγώ ο ίδιος αμφισβητούσα τον εαυτό μου ή ένιωθα ανασφάλεια σε σχέση με την προφορά, είτε τα ρούχα που φορούσα -είχα τρύπια παπούτσια. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ζούσα με τη μαμά μου στη φοιτητική εστία, σε ένα δωμάτιο 2Χ2.

Όταν ήμουν μικρός μου έκαναν μπούλινγκ τα μεγαλύτερα παιδιά και μου έλεγαν πως ο χορός δεν είναι ανδρικός», αποκάλυψε ο Ιβάν Σβιτάιλο και στη συνέχεια είπε για την απώλεια του πατέρα του: «Τον πατέρα μου δεν τον έζησα, για 20 χρόνια δεν είχαμε επαφές».

«Όταν είχα κλειστεί στον εαυτό μου ήταν ένα μάθημα για μένα, αυτοβούλως μπήκα στην αυτοκαταστροφή. Είχα πάρει πολλά κιλά, είχα ακινητοποιηθεί, σταμάτησα να χορεύω, κατανάλωνα πολύ αλκοόλ», εξομολογήθηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο.