Ιβάν Σβιτάιλο: «Κλειδώθηκα στο σπίτι, ακινητοποιήθηκα, σταμάτησα να χορεύω»

Ιβάν Σβιτάιλο

"Έχασα τον πατέρα μου και μπήκε η αυτοκαταστροφή μέσα στη ζωή μου" τόνισε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης. Ο γοητευτικός χορευτής και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην δύσκολη απώλεια τον πατέρα του και την μετά από δύο μήνες εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σβιτάιλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που φοβόμουν ίσως τελικά να ήταν η απόλυτη ανάγκη. Εγώ ήμουν πάνω σε μια σέλα, σε μια ρόδα, παρορμητικός, ορμητικός, συνάντησα μια δυσκολία, έχασα τον πατέρα μου και μπήκε η αυτοκαταστροφή μέσα στη ζωή μου. Κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι, ακινητοποιήθηκα, σταμάτησα να χορεύω».

«Όταν χάνεις το νόημα σε κάποια πράγματα και βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποια πράγματα που ίσως είναι φορεμένα και όλη αυτή η ενδοσκόπηση που πρέπει να κάνεις, περιέχει μια μεγάλη δόση αυτογνωσίας, η οποία είναι και δύσκολη. Δεν την αντέχεις».

«Το να πεις στον εαυτό σου ότι έκανες κάποια πράγματα λάθος και λίγο να χαϊδέψεις τις πληγές. Γιατί αυτό πρέπει, να αποδεχόμαστε τα λάθη μας. Εμένα ο πατέρας μου έφυγε τον Μάρτιο και έμαθα ότι η Σταυριάνα είναι έγκυος τον Μάιο, εκεί που μου έλειπε εμένα ο πατέρας μου, έγινα εγώ μπαμπάς για την κόρη μου» συμπλήρωσε ο Ιβάν Σβιτάιλο στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά.