Ιβάν Σβιτάιλο: «Έφτασα κοντά στο Survivor, αλλά ευτυχώς σκάλωσε η ιστορία»

Ιβάν Σβιτάιλο

«Δεν θα γινόμουν παρουσιαστής μόνο για τα χρήματα», λέει ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε για το μπούλινγκ που βίωσε λόγω της ενασχόλησής του με το χορό, για το Survivor, τη σύντροφό του και το παιδί του.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα είμαι στο Milkyway στο MEGA. Στην Ελλάδα ήρθα στα 10 μου. Είμαι γεμάτος και χορτασμένος. Ήμουν στο σχολείο και παιδιά μεγαλύτερα μου ξεκίνησαν μια κατάσταση bullying, όταν έμαθαν ότι ασχολούμαι με τον χορό.

Δεν θα γινόμουν παρουσιαστής μόνο για τα χρήματα. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ιστορία παρά η πολιτική. Είχα φτάσει κοντά στο να μπω στο Survivor, αλλά κάπου σκάλωσε η ιστορία και ευτυχώς. Νομίζαμε ότι είναι παιχνίδι επιβίωσης», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για την εμπειρία του ως γονιός: «Με έχει ξεζουμίσει το παιδί, είναι στα κόκκινα αυτή η ηλικία. Στην αρχή φοβόμουν την εμπειρία ως γονιός, γιατί είμαι από χωρισμένη οικογένεια και δεν είχα τα πρότυπα της καλής οικογένειας».

Κλείνοντας, ο Ιβάν Σβιτάιλο ανέφερε: «Είναι σπάνιο στις μέρες μας, ένα ζευγάρι να ξεπερνάει τους εγωισμούς του και να στηρίζει ο ένας τον άλλον, και η γυναίκα μου το έκανε. Κατάφερα και έχασα 40 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια».